Tandem.hu
Tudatos Tandemugrók Oldala

Additional Info

  • Item Shortcode:

    Élmény a magasban

Élmény a magasban

Written by  kedd, 21 március 2017

Elképzelted már, hogy milyen érzés lehet kiugrani egy repülőgépből? Fantáziáltál már valaha arról, hogy szabadon zuhansz ég és föld között? Ha mindkét kérdésre igen a válaszod, akkor feltétlenül ki kell próbálnod a tandemugrást!

A tandemugrás az ejtőernyős ugrás olyan formája, mellyel akár Te is könnyen és biztonságosan kipróbálhatod a szabadesést 200 km/órás tempóval.

Nálunk olyan oktatókkal lehet együtt ugrani, akik egész évben ezzel foglalkoznak, így Te is biztonságban érezheted magadat. Ejtőernyős felszereléseink a legmodernebbek közé tartoznak, melyeket a világ minden táján balesetmentesen használnak. További előnye a tandemugrásnak, hogy még jobban feszegetheted saját határaidat, emellett egy jó kis adrenalin löketet is ad. Ha mindig is szeretted volna kipróbálni, ne habozz tovább, vágj bele velünk! Mi a tandemugrással egy felejthetetlen élményt adunk Neked, csak Tőled függ, hogy szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, vagy sem! Ha bármilyen kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, kollégáink készségesen segítenek Neked!

© 2017 Tandem.hu
Készítette: tarhely.hu