Tandem.hu
Tudatos Tandemugrók Oldala

Additional Info

 • Item Shortcode

Tandemugrás reklámfilm

Written by kedd, 21 március 2017 11:19

A TANDEM.HU tandemugrást reklámozó kisfilmje Holló Gabár tandemugrásán keresztül mutatja be, hogy mennyire lehet élvezni a tandemugrást. Gabi azóta már egy ejtőernyős tanfolyamot is elvégzett és már képzett ejtőernyős. Ő a bizonyítéka annak, hogy sose késő elkezdeni ejtőernyőzni. 40 év felett is van élet ;)

Additional Info

 • Item Shortcode

  Érdekességek az ejtőernyőzésről

Érdekességek az ejtőernyőzésről

Written by kedd, 21 március 2017 10:24

Maga az ejtőernyőzés, mint sport megjelenése nem olyan régre vezethető vissza, azonban technika terén több átalakuláson ment keresztül.

Kínában, 1306-ban a császár koronázásán bukkant fel először. Technikáját tekintve jelentősen különbözött a mai ejtőernyőzési felszereltségtől.

Additional Info

 • Item Shortcode

  Miért érdemes kipróbálni egy extrém sportot?

Érezted már úgy valaha, hogy unalmas az életed és szeretnéd valamivel feldobni, vagy egyszerűen csak egy olyan kalandra vágynál, ami nem történik meg mindenkivel? Akkor az extrém sportok pont Neked valók!

Az extrém sportok közös tulajdonsága, hogy olyan élményt adnak az embernek, amely kilendíti őt a szürke hétköznapok világából.

Additional Info

 • Item Shortcode

  Szabadesés biztonságosan, avagy fontos információk a tandemugrásról

Repültél már álmodban? Tapasztaltad, milyen egy ilyen álomból reggel felébredni? Szeretnéd kipróbálni, milyen lehet valójában a szabadesés élménye? Ha életre szóló kalandra vágysz, honlapunkon a lehető legjobb helyen vagy!

Tapasztalt pilótáink rá a garancia, hogy maximális biztonságban élvezheted a tandemugrás és az ejtőernyőzés felejthetetlen élményét.

Additional Info

 • Item Shortcode

  A levegő urai

A levegő urai

Written by kedd, 21 március 2017 10:13

Gondban vagy, mivel lephetnéd meg cimborádat, kedvesedet vagy valamelyik rokonodat? A sokadik születésnap, az újabb évforduló és az egyre sorjázó esküvők közepette bizony könnyű kifogyni az eredeti ötletekből, pedig az ajándékozás lényege pontosan az, hogy valódi örömöt okozunk a megajándékozottnak, nem pedig az, hogy kötelességből megvegyük az első utunkba kerülő, elfogadható ajándékot.

Lepd meg az ünnepeltet egy igazán extrém programmal!

© 2017 Tandem.hu
Készítette: tarhely.hu